Játszótérkép

A játszóterekről szóló legfrissebb leírásunk itt olvasható:
http://csomorihirek.hu/CSH-Jatszoterek-2023.marc.26

Csömörön szinte minden ingatlanhoz tartozik kisebb-nagyobb udvar, kert, gyerekes családoknál több-kevesebb fűvel, kerti játékkal, homokozóval, hintával „felturbózva”. Szerencsére azonban ma már a falu több pontján is található ilyen-olyan szempontból izgalmas, ízléses, az európai szabványnak megfelelő játszótér.

Településünkön kilenc köztéri játszótér található, melyek közül néhány frekventált rekreációs területen található, mások kevésbé ismertek. (Nemsokára frissítjük a térképet az utóbbi három évben építettt játszóterekkel: Laky-park, Nagysándor utca, Kispálya-Hunyadi utca, Majorszegi-liget, Árpád utca).

Az alábbi összeállításban bemutatjuk a helyi játszóterek jellemzőit, állapotát, fellelhetőségét és bízunk abban, hogy sikerül megismertetni a szülőkkel azokat a helyeket is, amelyek létezéséről talán nem is tudnak.

A részletes leírásért és információért kattintson az egyes pontokra. A „lebegő ablakban” megjelenő egyes leírások alatti kis részletfotók egész képpé is felnagyíthatók. (Egyelőre elnézést kérünk, a térkép technikai frissítés alatt van.)

Csömöri játszótérkép