Piaci hírek

Panaszkodnak az árusok, hogy nem nagyon jönnek a vevők a piacra. Ennek most, augusztus első napjaiban több oka is lehet: vagy nyaralnak, vagy egyszerűen ki sem jönnek a hűvös szobából.
Pedig érdemes kilátogatni a főtérre, ahol például Erka néni hajnalban gyalult tököt árul mindössze 400 forintért... Friss csemegekukorica, paradicsom, kapor, újhagyma, szilva, őszibarack, házi zsír és házi kovászos uborka is kapható! Hétfő kivételével minden nap árulnak zöldséget, gyümölcsöt, virágot a kiskertekből, hétköznapokon ruházati cikkek, csütörtökönként kitűnő turkáló várja a csömörieket. 

Hozzászólások

a nyári időszakban segíteni lehetne a dolgos csömöri néniket azzal, hogy a "dobozos" termelés mintájára hirdetésekkel, online közösségszervezéssel értesítve a kelet-pesti ill. agglomerációs lakosok már előzetesen is bejelentkezhetnének árukra.

Attól frissebb árut nem kapok sehol, ez biztos. Szívesen vásárolok a piacon a néniktől.

Friss, sokszor konyhakész árú, kedves mosoly, jóízű beszélgetések, helyi események megtárgyalása -- ez mind a csömöri piac szív- és lélekmelengető sajátossága. Nyári reggeleken a legjobb program Csömörön! :)

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.