Kisbolt a kanyarban

Ez itt most egy direkt és szándékos reklám annak a csöpp ajándékboltnak, ahol a csömöri Összefogás Ipari Szövetkezetben dolgozó, kevésbé, vagy súlyosan sérült emberek által készített ajándéktárgyak várják a vásárlókat.
Rongyszőnyegek, patchwork párnahuzatok, táskák, gyertyák és rengeteg kerámia roskadoznak a polcokon. Nagy többségük tényleg szép és ízléses, az áruk is megfizethető. A kerámiák közül kiemelendő a rendelésre – készlettől függően, kis szerencsével azonnal – megvásárolható Csömör logós házszámok (kisebb 2100Ft, nagyobb 2700 Ft).
Még nem késő, hogy a nyáron külföldi barátaikat meglátogatók, vagy rokonokat/vendégeket fogadó helybéliek szuvenír gyanánt egy Csömör feliratú emléktárgyat vegyenek, nem a Bp. Váci utcai horror árakon! Sport (azon belül foci, azon belül futsall) -rajongóknak is kínál az üzlet Rubeola logós termékeket, szintén a helyi értékek fontosságának szellemében.


Akció!
Igen, a néhány négyzetméternyi boltocskában is van ám akció! Most a fehér, piros és sötétkék színű Csömör feliratú pólók olcsóbbak; ezek ára 2300 Ft-ról 1800 Ft-ra zuhant, míg az egyéb színekben pompázó, hímzett csömörös pólók 3500 Ft helyett 2200-ért kaphatók – a készlet erejéig. 
Újdonság!
A Csömöri Ajándékboltban már kapható az idei körmenetre megjelent exkluzív képes album, a rengeteg tudnivalót, érdekességet, hagyományt és magyarázatot, no meg szebbnél-szebb fotók tucatjait tartalmazó Úrnapi virágszőnyeg Csömörön c. könyv. Ára 3850 Ft, ezt is jó szívvel ajánljuk nem csak csömörieknek, de ajándékképp akár külföldi barátoknak/rokonoknak is!
Szóval ha valakinek gyorsan szüksége lenne egy konyhai fogókesztyűre, sótartóra, hamutálra vagy valami apróságra a németországi nagynéninek, kezdje a nézelődést a Széchenyi úti kanyarban: a Csömöri Ajándékboltban ! Nyári nyitva tartás: kedd-péntek 16.00-20.00, szombat 10.00-14.00. 

Update

Hoppá! Most kaptuk a hírt, hogy az ajándékbolt mától jövő hét keddig zárva tart. (A portékákat a kapolcsi Művészetek Völgyében árulják a lelkes eladók!) Nyitás tehát augusztus 5-én, kedden 16 órakor! Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
 

Hozzászólások

Elnézést kérünk, de a nyári vakációk idején, amikor alig van vásárló – a madár se jár az utcán – csak rendelési felügyeletet tart a boltvezetô, vagyis igény eseténnyit ki. Telefonszáma: 06 30 577 8312

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.