A Csömöri Civil Egyesület köszönetnyilvánítása a csömöri polgárokhoz

Tisztelt Csömöri Polgárok!
Köszönjük a támogatást és a bizalmat!

A 2024. június 9-én megtartott közös helyi önkormányzati és európai uniós választáson a csömöri polgárok minden korábbinál nagyobb arányban adták le szavazataikat, ami a szintén rekordot jelentő országos átlaghoz képest is magasabb arány. Bizonyíték ez arra, hogy a csömöriek szeretik falujukat és felelősségteljesen döntenek lakókörnyezetük ügyeiről, képviseletéről.
Az országosan is kiemelkedően magas részvételre (5 186 fő, 65,53%) mindannyian büszkék lehetünk.
2010, 2014, és 2019 után ismét a Csömöri Civil Egyesület polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei kapták meg a felhatalmazást a választóktól a település vezetésére. Mivel jelöltjeink a jelenlegi képviselő-testület tagjai is, ezért elmondhatjuk, hogy ők nem csak közvetlen lakókörnyezetükben, választókörzetükben élvezik a választópolgárok bizalmát, hanem az egész településen is, hiszen 2019-ben, még más választási szabályok mellett minden választó szavazhatott az összes képviselőre, amikor is egyenként 2 500 fölötti szavazatszámmal lettek képviselők.
Az itt élők hitet tettek a térségben és az egész országban példaként említett és méltán elismert csömöri civil modell folytatása és megerősítése mellett. Ez a településszervezési modell biztonságot, függetlenséget és a falu polgárainak közvetlen részvételt biztosít a közügyekben. Az erre alapuló felelős önkormányzati munka a garancia arra, hogy továbbra is támogassuk a helyi gyermekek, fiatalok nevelését és oktatását, gondoskodjuk segítségre szoruló időseinkről, fejlesszük otthonunk, Csömör közösségi tereit, javítsuk minden itt lakó életkörülményeit, megőrizzük épített és természeti környezetünket, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra és a környezetbarát megoldásokra

Együtt folytatjuk Csömörért!

Csömör, 2024. június 10.

Fábri István Csömör nagyközség polgármestere
és a Képviselő-testület tagjai:
Eigler Tamás, Onhausz Erzsébet,  Pásztor Sándor, Rajnai Henrik, Sipos Tamás,
Szántóné Hermányos Mária, Tihanyi Ferenc, Tormay-Lesták Mária
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.