Augusztus 2012

Állatkerti belépő kartondobozokért

Ingyenes állatkerti belépőt adnak szeptember 8-án és 9-én azoknak a 2-14 éves korú gyermekeknek, akik legalább 10 darab 1 literes kimosott és kilapított tejes-, illetve gyümölcsleves kartondobozt visznek a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratához. Az 1700 forintos gyermekbelépő árát fedező dobozokat addig könnyűszerrel be lehet gyűjteni!

Újabb tetőkár: beszakadt a falumúzeum födéme

Augusztus 24-én, pénteken reggel a Vörösmarty utcában lévő falumúzeumban váratlan látvány fogadta a látogatókat. Az épület födémszerkezete részben leszakadt, és az alatta lévő kiállítást jelentősen „átrendezte”. A Községgondnokság helyszínre érkező munkatársai rövid terepszemle után az épületet életveszélyesnek ítélték, és azonnal lezárták mindkét bejáratát.

Cigivel a járdára lépni tilos

Csömör egyik hosszú utcájának elején egy intézményként működő családi ház előtt készítettük az alábbi fotót, mely arról tanúskodik, hogy az ott lakók mennyire szigorúan betartják a nemdohányzók védelmében nemrégiben meghozott új törvényeket. Pontosabban azt, hogy betartják-e, nem tudjuk, mindenesetre látványos vizuális nyomatékkal igyekeznek betartatni, feltehetően saját magukkal.