Az első kézilabdás győzelmek

A február végi hétvégén a csömöri női és a férfi kézilabda csapat is győzött hazai pályán.

Igen rosszul indult a Csömör KSK kézilabda csapatainak a 2021/2022. évi bajnokság tavaszi idénye.
A női csapat négy, a pályán elszenvedett, nagy arányú. 15-20 gólos vereséggel (Alsónémedi, Gyál, Budaörs, Solymár) és egy, betegségek miatti mérkőzés lemondással (amit 10-0-val írtak az ellenfél Százhalombatta javára) indította az évet. Mindezek után érkezett hozzánk az utolsó helyen álló Balassagyarmat csapata, amelyet a Csömör Sportcsarnokban nagy csatában, a félidei hátrányt (13-14) megfordítva egy góllal sikerült legyőzni (25-24). A csapat legjobb góllövői: Kavrán 6, Mészáros 5, Kőházi 4, Papp 4, Teszák 2. A mérkőzésről szóló tudósítás a Csömör Sport honlapon itt olvasható.
A Pest Megyei Bajnokság I. osztályának alapszakaszában jelenleg a tíz fős mezőnyben a 9. helyen található Turák Csaba edző gárdája.
Az NB II. Északi csoportjának középmezőnyéhez tartozó férfi csapat is gyengén kezdett. Az előrehozott Füzesabony elleni ötgólos vereséget egy hasonló arányú, hatgólos Honvéd elleni fiaskó követett. A harmadik mérkőzésen, hazai pályán viszont már magabiztos, hatgólos csömöri siker született a sok fiatalt felvonultató, fővárosi PLER U23 együttese ellen 35-29 (16-13). A mérkőzés legjobb hazai góllövői: Kocsi 8, Pálos 8, Bártfay 5, Forsthoffer 5, Molnár 4, Tóth 2. A csapat leggólerősebb játékosa, Bakos György sérülés miatt nem játszott. A mérkőzésről szóló tudósítás a Csömör Sport honlapon itt olvasható.
Mind a női, mind a férfi bajnokságra az előző évadhoz hasonlóan a mostaniban is jellemző, hogy a szinte mindegyik mérkőzésen legalább az egyik csapat igen tartalékosan áll fel, köszönhetően a koronavírus járványnak is.

 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.