Lezártak minden bajnokságot

Az MLSZ döntésével véglegessé vált: minden csömöri csapatsportágban a felnőtt és az utánpótlás bajnokságoknak is vége szakadt a koronavírus járvány miatt.
 
A többi sport szakszövetség után több mint egy hónappal később hozta meg döntését a Magyar Labdarúgó Szövetség, miszerint az első osztályú felnőtt bajnokságot leszámítva minden szinten lezárja a futballbajnokságot. Csömör esetében ez azt jelenti, hogy a Pest megyei bajnokság II. osztályának Északi csoportjában a sok pontlevonás miatt a mezőny hátsó felében szereplő – de egyébként tudása és a pályán elért eredményei alapján mindenképpen a legjobbak közé tartozó – Csömör KSK felnőtt labdarúgó csapata ősszel továbbra is ugyanebben a csoportban szerepelhet. Az utánpótlás csapatok szintén nem folytathatják a bajnokságot.
      A felnőtt futsal csapat, a Rubeola FC Csömör az NB/I alsó házában küzdött a bennmaradásért, de mivel az itt is lezárt bajnokságban nincs bajnok és kieső, illetve feljutó sem, elvben a csapat ősztől továbbra is itt szerepelhet. Az utánpótlás futsal csapatok számára szintén véget ért a bajnokság
      A kézilabda bajnokságokat már több mint egy hónappal ezelőtt lefújták. A focihoz képest nemzetközi szintem összehasonlíthatatlanul magasabb szinten jegyzett kézisek versengésében a férfi felnőtt csapat az NB/II Északi csoportjának élén végzett veretlenül, ám a szövetségi döntés értelmében nem hirdetnek sem bajnokot, sem feljutót, sem kiesőt, így itt is ugyanebben a csoportban kezdi ősztől a bajnokságot az együttes. A női csapat a Pest megyei bajnokság 4. helyén végzett, jelentősen előre lépve a tavalyi 8. helyhez képest. Mindegyik kézilabda utánpótlás csapat számára szintén véget ért az idény.
      A csapatokról részletes információkat, érdekes írásokat a www.csomorsport.hu oldalon lehet olvasni.
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.