Remeklő csömöri sportcsapatok

A férfi és a női kézisek is az első helyért küzdenek, a focisták pedig felléptek a tabellán a dobogóra.

Eddig parádés tavaszt produkáltak Csömör KSK csapatai.
       Az NB/II felsőházában játszó férfi kézilabda csapat sorra nyeri mind az idegenbeli, mind az itthoni mérkőzéseket. Kovács István edző tanítványai ráadásul több rangadót is „hozni tudtak” (Orosháza, Mezőtúr, Makó), ami azt eredményezte, hogy a tabella élén állnak. Ha most hétvégén idegenben nyerni tudnak az alsóház végén tanyázó Újkígyós otthonában, akkor az itthoni utolsó mérkőzésen a bajnoki címért és egyúttal az NB/I.B. osztályba jutásért játszhatnak a Mezőtúr ellen május 25-én este.
       A női kézilabda csapat ugyan a szerényebb Pest megyei bajnokság másodosztályú mezőnyének a tagja, ám eddigi tavaszi szereplésük igen dicséretes, hiszen bejutottak a másodosztályú döntőbe. Nem is akármilyen izgalmak után, hiszen idegenben, hétméteresekkel vívták ki a győzelmet az Abony otthonában. Vezető edzőjük Turák Csaba, a férfi kézilabda csapat korábbi játékosa.
       A labdarúgók remek tavaszi sorozatot produkáltak a Pest megyei másodosztályban, ahol szinte minden idegenbeli mérkőzést megnyerve nagy hajrát nyitottak a bronzéremért. Éppen a legutóbbi fordulóban léptek fel a dobogó harmadik fokára. Itt is igazi izgalmakat rejthet az utolsó forduló, hiszen a bronzéremért küzdő másik csapat, a Szentendre lesz az Illés Károly edző által dirigált csapat vendége.

 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.