Bemutatkoznak a Csömöri Civil Egyesület jelöltjei

A legnagyobb helyi jelölő szervezet, a Csömöri Civil Egyesület 9 fős jelöltcsapatának részletes, személyes ajánlókban gazdag bemutatkozása megtekinthető a Csömöri Hírek "Választás 2019” menüpontja alatt.
 
Az Egyesület nem csak a legtöbb jelöltet állította az idei önkormányzati választáson, hanem tagjai kivétel nélkül rendelkeznek már önkormányzati munkatapasztalattal. A polgármester és az 5 jelenlegi képviselő mellett ugyanis Onhausz Erzsébet, Rajnai Henrik és Sipos Tamás is részt vesz, illetve vett már részt önkormányzati bizottsági munkában. Mindhármukra jellemző továbbá, hogy régóta igen aktív helyi közösségi-szervezeti életet élnek, a falu közösségeinek ismert és elismert polgárai.
Október 1-jén, a Csömöri Civil Egyesület nyilvános választási fórumán személyesen is találkozhatnak az egyesületi jelöltekkel az érdeklődő polgárok és megismerhetik terveiket, elképzeléseiket a település jövőjével kapcsolatban. A rendezvény helyszíne a Petőfi Sándor Művelődési Ház nagyterme lesz.
 
A jelöltek nevére kattintva itt olvasható bemutatkozásuk:
 
Fábri István polgármesterjelölt
 
Képviselőjelöltek:
Eigler Tamás
Onhausz Erzsébet
Pásztor Sándor
Rajnai Henrik
Sipos Tamás
Szántóné Hermányos Mária
Tihanyi Ferenc
Tormay-Lesták Mária
 
Az Egyesület elsőnek mutatta be részletes programját, és elsőként mutatkoztak be jelöltjei a választók előtt részletes anyaggal immár az interneten is.
A választást megelőző harmadik hétvégén több mint negyven egyesületi tag, segítő kezdte személyesen eljuttatni a rendkívül igényes, nyomtatott, 20 oldalas bemutatkozó kiadványt a csömöri választópolgárok otthonába. Az első részben a jelöltek személyes bemutatkozása, elképzelései és ajánlása szerepel, a második részben a civil csapat részletes programja.
 
A közös egyesületi program szintén a Választás 2019 menüpont alatt olvasható.
 
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.