Az OTP-nek marad egyedül bankfiókja Csömörön

És az is a bevásárlóközpontban működik.

Jóllehet többen megkérdőjelezték, de igaz lett az először a Csömöri Híreken közölt információ: december végétől megszűnnek a Szabadság úti Takarékbank fiókban a banki lakossági szolgáltatások. A banki közlemény szerint néhány hónapig még az MFB ponttal kapcsolatos ügyfélszolgálat működni fog csütörtökönként, de a Takarékbank ügyfelei már nem intézhetnek itt semmilyen egyéb ügyet személyesen. A számlavezetés az ügyfeleknek megmarad, de kérdés, hogy a személyes ügyintézés hiánya miatt hány csömöri ügyfele marad a most már az Orbán Lőrinc (illetve, elnézést, pontosítunk: Mészáros Lőrinc) érdekeltségébe tartozó, MKB és Takarékbank fúziójaként létrejövő új pénzintézetnek, hiszen sok idős ember vagy éppen helyi cég, egyesület, alapítvány a helyi gyors, személyes ügyintézés miatt választotta a Csömör belső. lakóövezeti részén egyedüliként működi pénzintézetet (korábban szövetkezeti formában működő Takarékszövetkezet).

A településen így már csak az OTP Zrt.-nek marad személyes ügyintézést lehetővé tevő fiókja, a Határ úti Auchan üzletsoron. Mint megtudtuk, a korábban viszonylag szűk szolgáltatást nyújtó fiók mára már igen széles körű személyes szolgáltatási kínál az ügyfelek részére.
A helyi önkormányzatnál érdeklődtünk, hogy a Polgármesteri Hivatalnál lévő két bankautomata, melyeket a Raiffeisen Bank és az OTP Bank működtet, megmarad-e. Tájékoztatásuk szerint mindkettő marad, a Takarékbank ATM-ét illetően viszont nem tudtak biztos információval szolgálni.
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.