Választási lapot indítottak a helyi fideszesek

A helyi FIDESZ elnöke indító cikkével, 3 hónappal az önkormányzati választások előtt rendszeresnek szánt kiadvány jelent meg a csömöri postaládákban.
 
Hasonlóan a 2014-es választás előtti időszakhoz, most is Baczkó Norbert, fidelitaszos, új nemzedék központos helyi FIDESZ-vezető felelős szerkesztésében indult egy választási újság. Akkor néhány számot élt meg a „polgári közéleti lap”, több évig néma csönd, most is valószínűleg csak néhány számot terveznek, az őszi önkormányzati választásokig. A „2141” című újság (lásd erről korábbi cikkünket) a szabad csömöri sajtó létrehozását tűzte zászlajára.
            A felelős szerkesztő egyúttal a felelős kiadó is, a helyettesének cégével együtt. Az általuk jegyzett, az utóbbi időben létrehozott szervezetek, egységek (CSTE, Bánhidi park, Mecenatúra Alap) és a szintén általuk vezetett, kommunikációs szinten életben tartott Szeretlek Csömör nevű nem bejegyzett szervezet mellett érdekes módon támogatóként tüntették fel a Rubeola FC Egyesületet is. A futsal csapatnak valószínűleg nagy szerepet szánnak a kampányban, mivel a címoldalon is a gyerekfocisták szerepelnek, és a hátoldalon is az egyesület hirdetése díszeleg. Ugyanígy az iskolai adakozások, illetve az igazgató is rendszeres szereplője a kampányuknak, mint ahogy az ebben a kiadványban is tapasztalható. Ajánljuk ez utóbbi témakörhöz a Csömör TV összeállítását.

Hozzászólok