Ice & tea

A befagyott Csömöri horgásztavon korcsolyázókat hétvégén forró tea és hagymás zsíros kenyér várja…
 
Most már biztos, hogy egész hétvégén biztonságos vastagságú jég takarja a helyi horgásztavat. Az is biztos, hogy ennek örömére sok százan fognak kilátogatni korcsolyázni (fakutyázni), csúszkálni vagy csak sétálni a kedvelt kirándulóhelyre. És az is biztos, hogy idén először ingyen tea és hagymás zsíros kenyér jár majd minden egyes csúszásért…
            A Csömöri Civil Egyesület tagjai gondoltak egyet, és úgy döntöttek: önkéntes standolással dobják fel a hangulatot, egy kis melegítőt biztosítva a nagy hidegben forró folyadékra váró korcsolyázó gyerekek, fiatalok és idősebbek részére (persze eláruljuk, hogy tizennyolc éven felüliek, pl. a tó melletti várakozásban didergő szülők, forralt bort is kérhetnek…). Szombaton és vasárnap 10 és16 óra között várják a melegedni, frissülni várókat egy kis sátornál.
            Mint korábban írtunk róla, vasárnap Winter Classic gyerek hokitorna is lesz a teljes hazai jégkorong élmezőny utánpótlás csapatai számára. A Csömörre látogató kis sportolók ellátása a kis faház melletti sátorban lesz, így az ottani tea és uzsonnaosztás nem keverendő össze a fenti standolással. Vasárnap a tó végén lekerített pályákon zajlanak majd a mérkőzések, a hoki palánták által használt terület mellett bőven lesz hely mindenki számára korcsolyázni – ám a mérkőzések megtekintése is nagy látványosság, így jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
 

Hozzászólok