A csömöri ultrák kiszurkolták a győzelmet

Második tavaszi mérkőzését is megnyerte a Csömör KSK labdarúgó csapata.
 
A múlt heti pályaavató mérkőzés után ismét hazai környezetben játszott a csömöri focicsapat, és ez így lesz tavasszal majdnem minden hétvégén. Ennek oka, hogy pálya hiányban 2014 őszén minden összecsapásra idegenbe kellett utaznia az újonnan alakult csapatnak, így most ennek, a visszavágók alkalmával éppen az ellenkezője történik.
            A Pest megyei bajnokság harmadik vonalában indult együttesre most nehezebb feladat várt, hiszen a csömöriekhez hasonlóan szintén az élbolyhoz tartozó Püspökszilágy csapatát fogadták. A múlt hetihez hasonlóan kicsit hűvös, kora tavaszi időben az ellenfél rá is ijesztett a szép számú, közel 200 fős szurkolóseregre, hiszen az első félidő derekán megszerezte a vezetést. A csömöri csapat ezután rákapcsolt, és még a szünet előtt Tihanyi Ármin góljával – ő szerezte az első hazai találatot a pályaavató mérkőzésen is – kiegyenlített. A második félidő változatos küzdelmet hozott, mindkét oldalon voltak helyzetek, bár a hazaiak több alkalommal veszélyeztettek, mint a masszív erőt képviselő püspökszilágyiak. Végül Takó Csaba játékos-edző higgadt találata döntötte el a mérkőzést, amit így 2-1-re a Csömör nyert meg.
            Mindenképp szót érdemel az erre a mérkőzésre összeálló hazai szurkolótábor: több fiatal dobbal, kereplővel, dudával és főképp harsány rigmusokkal buzdított a hazai csapatot, igazi meccshangulatot teremtve ezzel – az atmoszféra versengett néhány hazai élvonalbeli meccsével. (Cikkünk megjelenése után nem sokkal értesültünk róla, hogy létrejött a szurkolói csoport facebook oldala: https://www.facebook.com/ultrascsomor)
            A következő mérkőzésre két hét múlva, április 5-én vasárnap kerül sor a csömöri pályán, amikor is Őrbottyán csapata látogat községünkbe. A mérkőzés 16.00 órakor kezdődik.

Hozzászólok