Gyerek hokitorna a Csömöri horgásztavon!

 Most kaptuk a hírt, hogy ismét megrendezik a Winter Classic gyerek hoki tornát a Csömöri horgásztavon, január 8-án vasárnap.
 
A nem túl télies időjárásnak köszönhetően az elmúlt években szinte alig fagyott be a helyi horgásztó, így nagyon ritkán volt alkalmas jégtakaró korcsolyázásra, hokizásra. Úgy tűnik, most az idei tél kedvez a korcsolya és a hokiütő szabadtéri szerelmeseinek.
            Sőt! Nemrég kaptuk a hírt, hogy négy év után ismét megrendezik azt a gyerek hoki tornát, amelyen a hazai jégkorongos mezőny legjobb utánpótlás csapatai vesznek részt: Fehérvár, Dunaújváros, UTE, FTC… A sok pályán egyszerre zajló mérkőzések, a több száz hokispalánta várhatóan igazi téli karneváli hangulatot varázsol a horgásztóra. Érdemes kilátogatni az egész napos programra! Az eseményről részletek várhatóan a jégkorong országos honlapjain és a helyi önkormányzati portálon olvashatók majd.
            És nem mellesleg: hétvégén mindennek javasoljuk a horgásztavat, ahol csodálatos környezetben korcsolyázhat majd mindenki (a vasárnapi hoki torna alatt a pályák melletti jégfelületen). De egy kis séta is igazán hangulatos lehet…
 

Hozzászólok