Csömör 2015., BUÉK!

Településünk vidám rendezvényekkel, nyugodt légkörben köszöntötte az új évet.
 
Csömörön két nagy nyilvános rendezvényen mulatták az óévet. A művelődési házban már másfél évtizede magán szervezésben zajlik a szilveszterezés. A múlt évben először elmaradt az esemény, de most ismét nagy – többek szerint minden korábbinál nagyobb – bulinak adott otthont az intézmény. A másik helyszín a sportcsarnok volt, ott is százan koccintottak egyszerre éjfélkor. Ezenkívül egy-két vendéglátó egységben is összejöttek közös mulatozásra, ezek közül a Zöldfa vendéglő volt a leghagyományosabb helyszín.
            A legtöbben otthon, szűk családi körben vagy baráti társasággal várták az óév utolsó, az új év első perceit. Az utcákra is kivonultak néhányan éjfélkor enyhe rakétázásra, ami a gyakori kisebb tűzijátékokkal együtt sem okozott komolyabb problémát. Az ilyen irányú gyermeki játszadozás nem tartott sokáig, nagyjából egy óra múlva csönd borult a településre. Igaz, több kutya most is elszökött otthonról a petárdázás, a tűzijáték hatására, de sokuk a beültetett chipeknek köszönhetően hamar hazajutott a helyi állatvédőknek köszönhetően.
            Szerencsére a rendfenntartó szerveknek sem volt sok dolguk idén. A rendőrség, a polgárőrség, a biztonsági őrszolgálat és a mezőőr is nyugalmas, békés szilveszter éjszakáról számolt be. 2015 tehát biztatóan indult nálunk…

 
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.