Gyakran szólt sziréna a hétvégén

 
Pénteken rendőröket kellett riasztani egy csoportos összeszólalkozáshoz, szombaton mentők szállítottak el sok kisgyereket egy szerencsére nem túl súlyos baleset után.
 
A Mária utcában egy kisebb autós koccanást heves szóváltás követett. Ezután némi testi erőszakra is sor került, sőt, egy gázpisztoly is előkerült az egyik vehemens szereplő részéről. Az egymás segítségére siető ismerősökkel „megerősített” csoportok tagjai komolyan fenyegették egymást, a helyi biztonsági szolgálat emberei, a kiérkező rendőri erőkkel együtt viszont elejét vették a még komolyabb fejleményeknek. Az esetet rendőri kihallgatás követte az őrszobán. Az érintettek közül egyik sem volt állandó csömöri lakos.
            A Major úti lovarda területén egy vidám sétakocsikázás torkollott nem sok híján komoly balesetbe. Egy több mint tíz gyermeket szállító lovas kocsi ugyanis felborult. A helyszínre számos mentőautó is érkezett, ám a kórházba szállított gyermekek többsége kisebb-nagyobb zúzódással megúszta, bár a hírek szerint sajnos van, aki csonttörést szenvedett.

Hozzászólok