Győzelem, döntetlen és vereség: minden volt a hétvégén

A nagypályás focisták nyertek, a kispályás futsalosok döntetleneztek, a férfi kézisek vesztettek.
 
Pontosabban: szombaton, vasárnap és hétfőn voltak a mérkőzések, ráadásul mindegyik Csömörön, hazai pályán.
A férfi kézilabda NB/II. Északi csoportjában játszó és második helyen álló Csömör KSK az első helyezett B. Braun Gyöngyös U23 együttesét fogadta. Az erre a találkozóra több első osztályú játékossal megerősített vendégek végig vezetve, 11-15-ös félidő után 27-29-re hozták a mérkőzést. A jól küzdő csömöriek többször is megszorították a gyöngyösieket, de a bravúr nem sikerült. A hazai csapat legjobb góllövői: Teibler Dávid 9, Pádár Dávid 4, Turák Csaba 3 találattal. Ezzel az is eldőlt, hogy a bajnokságot a Gyöngyös nyerte, a Csömör KSK pedig az ezüstérmet szerezte meg. A következő mérkőzésre a harmadik helyen álló Gödöllő otthonában kerül sor május 9-én, a bajnokság záró összecsapását pedig Csömörön rendezik meg a jelenlegi negyedik helyezett PLER Budapest U23 ellen május 16-án szombaton, 18.30 órakor.
            A Pest megyei bajnokság III. osztályának Középső csoportjában szereplő újonc nagypályás labdarúgók az első alkalommal megrendezett, egész napos focimajális keretében fogadták a szomszédvár Kerepesi SBE csapatát. A kezdőrúgást elvégző díszvendég, Dunai II. Antal korábbi újpesti olimpiai bajnok, európai ezüstcipős megadta az alaphangot, mert már az első félidőben szórták a gólokat a Csömör KSK játékosai. A félidei 6-1-es vezetés tudatosította mindenkiben, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban. A vége hatalmas különbségű eredmény lett, a közel 200 néző nagy tapssal jutalmazta a 10-1-es (!!) győzelmet. Varga Csaba kiemelkedő teljesítményt nyújtva, egy félidő alatt 4 (!) gólt lőtt. Tihanyi Ármin szintén remekül futballozott, 3 góllal járult hozzá a forduló legnagyobb arányú győzelméhez. 1-1 gólt ért el Tősér Gábor, Maruzsi Máté és Bordás Mihály. A kerepeseik gólját Horváth Richárd szerezte. A következő mérkőzésre május 10-én vasárnap, 16.30 órakor kerül sor a csömöri pályán, ahol a bajnokság legnagyobb rangadóján a Mogyoród FC lesz az itthon még veretlen Csömör KSK vendége.
            Hétfőn játszották az első osztályú futsal bajnokság alsóházi rájátszásában a Rubeola FC Csömör-Pioneers VFC mérkőzést. Az első félidei 0-0 után a második játékrész már igen gólgazdag volt. A vendég békéscsabaiak végül örülhettek a döntetlennek, hiszen már kétgólos előnyt is szerzett a Rubeola, ám többek között egy öngól segítségével 3-3-as döntetlent sikerült kiharcolniuk a viharsarkiaknak. A csömöri gólokat Józsa Tamás, Jenei Ottó „C” és Maruzsi Máté (utóbbihoz könyvelték az öngólt is) szerezték, a vendégek közül Laksteter Jován kétszer volt eredményes. A rubeolások továbbra is a bennmaradásért küzdenek.

Hozzászólok