Bravúros csömöri sporthétvége

Teibler Dávid, Tihanyi Ármin és Érsek Róbert voltak a főszereplői a hétvégi kézilabda, nagypályás futball- és futsal sikereknek.
 
Igen fontos győzelmeket arattak a csömöri csapatok a hétvégi találkozókon.
     A sort az NB/I-es Rubeola FC Csömör futsal csapata kezdte. Az idén ismét az alsóházi rájátszásban szereplő együttes a bennmaradás szempontjából rendkívül értékes idegenbeli győzelmet aratott Békéscsabán. A Pioneers VFC (a települési csapatok furcsa nevei a kispályás terem-futballbajnokság egészére jellemzőek) elleni 4-3-s győzelemben (félidőben 3-0) Érsek Róbert 2 góllal, Józsa Tamás és Takó Csaba játékos edző 1-1 góllal vette ki a részét.
     A dobogós helyen álló nagypályás labdarúgó csapat a megyei harmadosztályban ismét hazai pályán lépett a település új és egyre jobban zöldülő gyepszőnyegére. Az ellenfél a tabella 8. helyét elfoglaló Galgagyörki SE volt. A közel 150 néző ismét magabiztos hazai győzelmet látott, hiszen már az első félidőben 3-0-s vezetésre tett szert a Csömör KSK. A gólszerzők sorrendben Varga Csaba, Tihanyi Ármin és Molnár Szabolcs voltak. A második félidőben pedig jött Riscutia Ákos menetrendszerű távoli szabadrúgásgólja – igaz, most ehhez kapushiba is kellett. A fölényes, 6-0-s eredményt Tihanyi Ármin két további gólja alakította ki, amivel mesterhármast ért el a korábban a hazai élvonalban is megfordult csömöri játékos.
     A végső helyezés szempontjából rendkívül értékes győzelmet szerzett az NB/II. Északi csoportjában szereplő Csömör KSK férfi kézilabda csapata. A Salgótarjáni Strandépítők otthonában 14-11-es félidőbeli vezetetés után elért 28-23-as győzelem azt jelenti, hogy ha csak az esélyes mérkőzéseket megnyeri Bagyánszki Zsolt gárdája, akkor már minimum ezüstérmet szereznek. A mostani sikerhez Teibler Dávid kimagasló, 12 gólos teljesítménnyel járult hozzá, de az eredményes védekezés mellett Deco László 4, Pribék Marcell és Takó Csaba 3-3 góllal is kivette a részét a győzelemből.

 (Első képünk a kézilabdacsapat legtóbbi hazai mérkőzésén készült, második a nagypályás labdarúgó csapat Galgagyörk SE elleni itthoni találkozóján.)


 
 

Hozzászólok