Csömöri (gyerek) napok

Rendhagyó módon idén két hétvégére szervezték a Csömöri Napokat.
 
Na nem, nem, csak éppen majdnem akkora volt a forgatag a május utolsó vasárnapjára szervezett gyereknapon, mint az előző hétvégén lezajlott XXVI. Csömöri napok szombati vagy vasárnapi programjain. Becslések szerint kb. más fél ezren fordultak meg vasárnap a Borostyán Egyesület idén harmadik alkalommal megszervezett gyereknapi rendezvényén.
            A helyszín szinte telitalálatnak bizonyult, ugyanis a Csömöri Horgásztó csodaszép környezetében szívesen járnak kicsik-nagyok bármely hétvégén. Hát, még ha ennyi érdekes program várja őket! Póni lovaglás, ugráló vár, a csömöri állatvédők kutyabemutatója és kutyasimogatója, a Zengő nyíl hagyományőrzők íjászata. A kézműves foglalkozásokon is sokan vettek részt, szint úgy a zenés-játékos programokon.
Hoppá, és az igazi újdonságot még nem is említettük: csónakázás a Csömöri tavon! Kajak, ladik, mindegy is volt. Félnapig nonstop sorban állás a kajakoknál vagy éppen a hagyományos evezőcsónaknál. Mellette pedig gyerekhorgászat a Csömöri Horgász Egyesület szervezésében.
            A fagylalt, lángos és egyéb árusok között pedig a csömöri gasztro különlegesség, a Kürcsi kalács sem hiányzott.
            A borostyános anyukák és segítőik kitettek magukért, az biztos. Köszönjük minden csömöri család nevében ezt a szép napot! (Részletes képgaléria az egyesület facebook oldalán: https://www.facebook.com/borostyancsomoricsaladokegyesulete/
 
 
 
 

Hozzászólok