Győzelem Pomázon

Elkezdődött sportcsapatainknak a bajnoki szezon: a focisták Pomázon diadalmaskodtak.
 
Tikkasztó melegben, ráadásul műfüvön kezdte meg a 2018-2019-es bajnokságot a Csömör KSK labdarúgó csapata idegenben, Pomázon. Az új edző, a Gödöllőről érkező Tóth László irányításával a megújult csapatba több, kifejezetten a nagypályás csapatot erősítő játékos érkezett, mivel korábban túl nagy volt az átfedés a futsal csapattal. A mérkőzést kb. 150 néző tekintette meg, közöttük Csömörről is érkező szurkolókkal.
            A mérkőzés igen változatos volt, sok-sok helyzettel, fordulattal, három tizenegyessel, melyből kettőt kihagytak a csapatok. A második büntetőjüket belőtték a pomáziak a mérkőzés vége előtt pár perccel, amivel 2-2-re alakították a mérkőzés állását. Ezzel másodszor egyenlítettek, mivel két alkalommal is a Csömör szerezte meg a vezetést (Fischer Zsigmond az első, Kocsi Bence a második félidőben). De még nem volt vége: a sok sérülés, ivószünet miatt öt perces hosszabbítás következett, aminek legvégén Tihanyi Ármin csömöri csapatkapitány robbant be a tizenhatoson belülre és szép góllal megszerezte a győzelmet csapatának.
            A labdarúgók a következő fordulóban játsszák első mérkőzésüket hazai pályán az Isaszeg együttese ellen, jövő vasárnap 17.00 órakor. A férfi kézisek szeptember 16-án Székesfehérváron kezdenek az NB II Északi csoportjában, hazai közönség előtt szeptember 26-án 18.00 órakor mutatkoznak be a Pilisvörösvár csapata ellen (a megyei első osztályú női csapat sorsolásáról még nincs információnk). Az NB I-be jutott férfi futsal csapat szeptember 3-án Szombathelyen mutatkozik be, itthon első meccsüket a Nyírgyulaj ellen játsszák szeptember 7-én 18.45 órakor.
 

Hozzászólok