Mindenki karácsonya

Civil csoportok esőben, hóban, fagyban….

Idén viszonylag korán, a rezsihelyzetre is tekintettel, tartották a művelődési házban és a főtéren a Mindenki Karácsonya rendezvényt. Fő szervezők a Petőfi Sándor Művelődési Ház, Csömör Nagyközség Önkormányzata és a Szociális Alapszolgáltatási Központ voltak.
A zsúfolásig telt színházteremben kora délután az időseket köszöntötték hagyományos műsorral.
Késő délutántól estig a fő téren zajlottak az események. A kis színpadon a Csicsörke Néptánc Egyesület tánccsoport gyermek és felnőtt csoportjai mutatták be betlehemes műsorukat.

A főtér ismét megtelt árusokkal, köztük több civil csoport jótékonysági adomány gyűjtést tartott sok-sok finomság kínálása mellett. A forró teát, forralt bort és házi sütemény különlegességeket a következő szervezetek nyújtották a szakadó esőben és igencsak hűvös időben is kilátogató érdeklődőknek: Turnovszky István Kertbarát Kör, Csömöri Állatvédő Civil Szervezet, Csicsörke Néptánc Egyesület csoportjai, Csömöri Civil Egyesület. Utóbbi szervezet (egyben a Csömöri Hírek működtetője) az ukrajnai háborús károsultaknak ajánlotta fel az adománygyűjtés eredményeként befolyó bevételét.
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.