Ma elindul a választási kampány

Augusztus 24-én szombaton, vagyis ma, hivatalosan is elindul az október 13-i önkormányzati választási kampány az országban, így Csömörön is.
 
Mától lehet hivatalosan is kampányolni, szórólapozni, plakátolni, és persze a legfontosabb hivatalos dolgot intézni: a polgármester- és képviselőjelöltekre ajánlásokat gyűjteni. Előzetes információink szerint a teljes, kilenc fős csömöri civil csapaton kívül a fideszesek hét saját jelöltet indítanak, és lesz két hivatalosan független, de az ő csapatukban induló jelölt is. Rajtuk kívül két vagy három valóban független jelölt indulásáról tudunk még. Hétfőn már okosabbak leszünk, akkor részletes összeállítással jelentkezünk.
A Csömöri Civil Egyesület jelöltjeinek tablóképe cikkünk kísérő képe.
 
Az Egyesület „Csömöri Civil Modell” címmel közzétette ismét hitvallását a helyi önkormányzati politizálásról, amely itt érhető el.
 
Aki támogatni szeretné az ajánlóívek aláírásával Fábri István polgármesterjelöltet, jelenlegi polgármestert és a 8 fős egyesületi képviselőjelölt csapatot, a következő elérhetőségeken is jelezheti szándékát.
E-mail: csomori.civil@freemail.hu, Telefon: 06-30-484-51-57, 06-30-202-02-03.
 

Hozzászólok