Gémesi György és Tuzson Bence is gratulált a csömöri civileknek

Sorra érkeznek a gratulációk Fábri István polgármesternek a vasárnapi elsöprő civil választási győzelem után.
 
A Csömöri Civil Egyesület jelöltjei és az egyesületi aktivisták, segítők együtt várták az eredményeket a választás éjszakáján. Már a legelső részeredmény beérkezése után szinte mindenki a teljes csapat sikerét jósolta, és a végeredmény igazolta is az optimista várakozásokat – igaz, a civil képviselő-jelöltekre leadott szavazatok rendkívül magas száma sokakat meglepett.
            Már a választás éjszakáján telefonon gratuláltak egymásnak a szomszéd települések újraválasztott vezetői: Fábri István csömöri, Paulovics Géza mogyoródi, Juhász István kistarcsai (utóbbi korábban alpolgármester volt) és Kovács Péter Budapest XVI. kerületi polgármester. (A csömörihez képest lényegesen szorosabb versenyt hozó térségi választási eredményekről rövidesen részletes összeállítást közlünk.)
            Másnap sok helyről érkeztek a gratulációk telefonon és e-mailben is Csömörre. Sok sikert kívánt Fábri Istvánnak a polgármesteri munkához Fabiny Tamás evangélikus püspök és Pröhle Gergely országos evangélikus felügyelő, Hollerné Racskó Erzsébet, az Országos Szlovák Önkormányzat elnöke és Gémesi György gödöllői polgármester, a Magyar Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke. Szintén gratulált az elért sikerhez Tuzson Bence, a település országgyűlési képviselője, aki a csömöri civilek választási szlogenjét idézve, a „Folytassuk együtt Csömörért” mondattal ajánlott együttműködést Fábri Istvánnak. A gratulálók között volt még többek között Szabóné Forgács Gabriella, a Dunakeszi Tankerület megbízott vezetője és Lóska János, a Magyar Lovas Turisztikai Szövetség elnöke is.
            Fábri István elmondta: „Köszönettel és tisztelettel fogadjuk a gratulációkat minden országos és regionális szervezet, intézmény vezetője részéről, akik közül többekkel régi, személyes jó kapcsolatot is ápolok. A település számára ráadásul igen fontosak a hatékony szakmai, illetve regionális együttműködések, ám mindennél többet jelentenek számunkra a csömöri polgárok elismerő szavai és biztatásai az utcán, a közösségi helyeken találkozva vagy akár telefonon, levélben.” (Az újraválasztott polgármesterrel készült részletes interjút nemsokára a Csömöri Híreken olvashatják.)
 
 

Hozzászólok