Újra nyílt a Csömör bolt

Jó hír a kézműves termékek és a helyi souvenir vásárlóinak.
 
A napokban több mint egy éves szünet után újra nyitott a Csömör ajándékbolt. Ismét a szokásos termékek vásárolhatók a művelődési ház oldalában, a Széchenyi út és a Hősök tere sarkán álló üzletben: kézműves tárgyak, kerámiák, szőttesek, lakástextíliák, illetve Csömör ajándéktárgyak. Az épületet az önkormányzat térítésmentesen biztosítja a boltot működtető Összefogás Rehabilitációs Központnak. A nyitva tartás könnyen megjegyezhető: kedd-péntek között 14.00-18.00 óra, szombat: 8.00-13.00 óra, vasárnap-hétfő: zárva.
            A bolt két tekintetben is igazi csömöri sajátosság. Egyrészt mert a Majorszegi-dűlőben található, országos és nemzetközi hírű Összefogás Rehabilitációs Központ sok-sok csökkent munkaképességű embernek ad munkát, akik többek között különleges, egyedi gyártású, minőségi termékeket állítanak elő, és ezek legérdekesebb darabjai vásárolhatók itt meg. Másrészt mert az utóbbi években nagyon széles választéka alakult ki a település Csömör logós és címeres termékeinek, olyannyira, hogy a térségben ezzel mindenkit „ver” nagyközségünk.
            Mint ahogy az is elmondható: sehol sincs errefelé települési „márkabolt”. De nekünk van, és keressük fel minél többször, mert nem csak megéri jó áron minőségi helyi termékeket venni, hanem ezzel segítjük a rehabilitációs intézet példaértékű tevékenységét, elismerve a csökkent munkaképességű emberek színvonalas munkáját!


 

Hozzászólások

Örvendetes hír! Hiányzott ez a kis bolt! Sok sikert az üzemeltetéséhez! Tenczer G.

Remek, nekem tetszik! Igazán példaértékű lehetne ez a megmozdulás. Dicséret minden személynek, akinek köze van hozzá!

Hozzászólok