Standoltak a csömöri civilek

A választási kampány első civil standjával a HÉV-saroknál találkozhattak a csömöri polgárok.
 
Az elmúlt egy hétben választási „üzemmódra” kapcsolt a Csömöri Civil Egyesület nyolcvan fős kampánycsapata is. Ennek első legfontosabb lépései a Civil Szó teljes településen való terjesztése, majd a képviselőjelöltek tablóképét és a Civil modellt bemutató nyomtatott anyag eljuttatása voltak a választópolgárokhoz.
Természetesen ezzel párhuzamosan zajlik a polgármesteri és képviselői ajánlások gyűjtése is, ami a korábbi választásokhoz hasonlóan szintén könnyen megy, igen pozitívak a tapasztalatok.
            Csütörtökön a direkt utcai jelenlét is megkezdődött a HÉV-saroknál történt kis választási stand felállításával, ahol sok csömöri választópolgárral sikerült találkozni, beszélgetni a település jövőjéről, aktuális kérdéseiről. Több egyesületi aktivista mellett Fábri István polgármester, Tormay-Lesták Mária alpolgármester, Pásztor Sándor képviselő, közbiztonsági bizottsági elnök, Rajnai Henrik képviselőjelölt, pénzügyi bizottsági tag és Sipos Tamás képviselőjelölt, sport- és közbiztonsági bizottsági tag is a Csömöri Egészségház közeli kis téren beszélgetett a csömöri polgárokkal.
 

Hozzászólok