A Csömöri Civil Egyesület is a Mindenki Karácsonyán

December 15-én szombat délután a Hősök terén a helyi civil szervezetek között a Csömöri Civil Egyesület is jótékonysági süti vásárral, zsíros kenyérrel, forralt borral és teával várja sátránál a falu apraját és nagyját. Az alkalmi kézműves ajándékok megvásárlása is a csömöri rászorulókat segíti majd. A kóstolgatás, beszélgetés közben pedig

15 és 20 óra között várjuk együtt játékkal és meglepetésekkel a Karácsonyt!

15-17 óráig még részt vehetsz az Egyesület Adventi Kultúrkvíz játékában, ha kitöltöd öt verses feladványból és két helytörténeti kérdésből álló kérdőívünket. Csapatok és családok megfejtéseit is szívesen fogadjuk, a helyes megfejtők nyereménye ugyanis társasjátéknak is remek ajándék.

15-16 óra között „vegyész karácsonyfát” készíthettek Szüllőné Bíró Ágnes vegyészmérnökkel, az Alkotó Részecskék tudományos játszóház ötletgazdájával és a foglalkozás vezetőjével (részletek: https://alkotoreszecskek.blog.hu/). Az Alkotó Részecskék program idén már több alkalommal vendégeskedett Egyesületünk közösségi helyén nagy sikerrel.

16.30-17 óra között Szántó Dóra Viola ünnepi énekei mellett kortyolgathatjátok a standunknál kínált fűszeres, melegítő italokat.

19 órakor tartjuk Adventi Kultúrkvíz játékunk sorsolását. A 17 óráig beérkezett, a Művház Büfében vagy az Egyesületi standnál leadott Adventi Kultúrkvíz kérdőív helyes megfejtőinek nyereménye Tormay Tibor: Híres-Rímes Kvízkötete.
Tartalmas adventi készülődést és szeretetteljes várakozást kívánunk!
 

Hozzászólok