Csömörön járt Bokros Lajos

Szeptember 29-én délelőtt  a Modern Magyarország (MoMa) és a Demokratikus Koalíció (DK) is aláírást gyűjtött Csömörön a Béke téren. 

A két párt közötti együttműködés nagyon friss, egyik első akciója így éppen a településen volt. Bokros Lajost,  aki korábbi pénzügyminiszter, európai parlamenti képviselő volt, majd  a 2010-es parlamenti választásokon az  MDF miniszterelnök-jelöltjeként indult, ma a MoMa csömöri standján  láthattuk. A DK képviseletében a csömöri Antal Tibor területi szervező volt jelen a standnál (a kép jobb szélén látható).

Csömört a rendszerváltás óta, különösen kampányidőszakban, szívesen keresik fel jelenlegi vagy volt vezető politikusok. Az utóbbi években pl. Boross Lajos volt belügyminiszter, rövid ideig államfő járt a Gloria Victis Emlékműnél, pár éve pedig Prőhle Gergely korábbi EMMI-államtitkár mondott beszédet az augusztus 20-i ünnepségen. Az elmúlt hetekben Tuzson Bence települési országgyűlési képviselő, kommunikációs államtitkár tartott politikai fórumot a művelődési házban.
 

Hozzászólok