Komoly tűzeset a Majorszegiligetben

  A Csömör, Majorszegiligetben található Asztag utcában emberi sérülést is okozott a magáningatlanon keletkezett tűz. A mentésről videófelvétel is készült.
 
A XVI. kerülettel határos Asztag utca és a csömöri Liget utca sarkán, egy magáningatlan szerelő műhelyében hegesztő palack robbant fel ma kora délután. Az épület teljesen összedőlt, a lakóházban viszont nem keletkezett kár. A fővárosi és a pest megyei tűzoltók együttes erővel oltották a tűzet és akadályozták meg a további veszélyhelyzetek kialakulását. A mentési munkálatokban a helyi önkéntes tűzoltók is részt vettek.
            Információink szerint a tulajdonos igen komoly égési sérüléséket szenvedett és kórházba szállították. A Liget utcai sarki ingatlan hátrafelé, a Mókus-patak irányába megosztott telkén lévő műhelyről nem tudni, hogy szabályos körülmények között adott-e helyet a veszélyes eszközökkel történő tevékenységnek. A tűz, illetve a robbanás a szomszédos ingatlanokra is átterjedhetett volna, de ez a tűzoltók szakszerű beavatkozásának következtében nem történt meg.
     A katasztrófavédelem rövid videót is készített az oltási munkálatokról, amely itt érhető el és amelyre egyik Kedves Olvasónk hívta fel a figyelmet. Köszönjük!
 

 

Hozzászólok