December 15-ig Adventi Kultúrkvízt hirdet a Csömöri Civil Egyesület!

Az Adventi Kultúrkvíz feladványait keresd a Művház büfében nyitvatartási időben, vagy december 14-én este is az idei utolsó Kultúrkvíz alkalmával a művelődési házban!

A kérdések összeállításához a művelődési házban minden hónap utolsó péntekén jelentkező Kultúrkvíz egyik szervezőjének, Tormay Tibornak idén nyáron megjelent Híres-Rímes Kvízkötetét használtuk fel (http://undergroundbolt.hu/hires-rimes-kvizkotet), valamint a Csömöri Körtúra egyesületi szervezőinek két helytörténeti kérdésével toldottuk meg az összesen 7 kérdésből álló feladványsort.
       A sikeres megfejtők nem csak a játék örömével, de egy összesen 103 feladványból álló Híres-Rímes Kvízkötettel is gazdagodhatnak. Az egyénileg vagy csapatban kitöltött Adventi Kultúrkvíz kérdőívek leadhatók december 14-ig a Művház Büfében vagy december 15-én 17 óráig a Csömöri Civil Egyesület sátránál a Hősök terén, a Mindenki Karácsonyán. A fődíj sorsolását is aznap, az Egyesület sátránál 19 órakor tartjuk, ahol már 15 órától sok más programmal és meglepetéssel is várunk. Erről bővebben hamarosan…
 

Hozzászólok